Roetfilter

Onze roetfilter service biedt uitgebreide diensten om ervoor te zorgen dat jouw roetfilter efficiënt blijft werken en aan alle emissienormen voldoet.

Geforceerd regenereren

Wij begrijpen het belang van een goed functionerend roetfilter voor zowel uw auto als het milieu. Onze roetfilter service biedt uitgebreide diensten om ervoor te zorgen dat jouw roetfilter efficiënt blijft werken en aan alle emissienormen voldoet.

Een goed onderhouden roetfilter draagt bij aan een schonere en gezondere omgeving door de uitstoot van schadelijke roetdeeltjes te verminderen. Onze roetfilter service draagt bij aan het behoud van een lagere milieubelasting en helpt jouw voertuig te voldoen aan de geldende emissienormen.

Renault Master | Roetfilter controleren

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Een afspraak plannen is zo simpel als:

Kies

Kies waarvoor jij een afspraak wilt maken.

Plan

Selecteer een beschikbare datum en een gewenst tijdstip.

Voltooi

Vul al de gegevens in, dan kunnen we snel aan de slag.

Is je roetfilter verzadigd?

Geforceerd regenereren is een cruciale stap in het onderhoud van roetfilters, waarbij het opgehoopte roet wordt verbrand om het filter te reinigen en de prestaties te herstellen. Onze monteurs zijn uitgerust met geavanceerde diagnoseapparatuur en kunnen geforceerd regenereren uitvoeren om jouw roetfilter grondig te reinigen.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en materialen bij het uitvoeren van reparaties aan jouw roetfilter. Dit garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je weer met vertrouwen de weg op kunt.

Naast reparaties bieden we ook preventief onderhoud aan om de levensduur van jouw roetfilter te verlengen. Regelmatig onderhoud kan problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen, waardoor dure reparaties in de toekomst worden vermeden.

Neem contact op met ons via telefoon of mail voor al jouw vragen.

Afspraak inplannen
Afspraak inplannen