APK Camper

Kom langs voor jouw camper APK bij Vissinga Autoservice. Algemene Periodieke Keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Onze APK prijs is vanaf € 48.60 excl. btw.

Wanneer moet mijn camper voor een APK?

Je kunt jouw camper bij ons al vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum opnieuw laten keuren. De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar (afhankelijk van hoe vaak uw voertuig gekeurd moet worden).

Als je een camper hebt, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als jouw camper APK-plichtig is, dan mag je niet rijden zonder geldige APK. Doe je dat wel, dan krijg je daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als je een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert je verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat je camper de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat je een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw buscamper blijft belangrijk.

APK camper 2
APK Camper in Arnhem

APK prijzen

Wij hebben de mogelijkheid campers te kunnen keuren tot een hoogte van 3.30 meter en maximale lengte bovenbouw 7 meter.

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Een afspraak plannen is zo simpel als:

Kies

Kies waarvoor jij een afspraak wilt maken.

Plan

Selecteer een beschikbare datum en een gewenst tijdstip.

Voltooi

Vul al de gegevens in, dan kunnen we snel aan de slag.

Kom langs voor jouw camper APK bij Vissinga Autoservice.

Naast de APK voor jouw camper, kun je ook bij ons terecht voor de APK van jouw auto of bedrijfswagens. Bekijk Vissinga Bedrijfswagens en ontdek alle diensten die wij bieden.

Neem gerust contact op met ons via de mail of telefoon!

Afspraak inplannen
Afspraak inplannen