APK Keuringsstation regio Arnhem

Vakkundige APK Keuring

Onze tarieven en mogelijkheden APK Keuring Arnhem:

  • APK (incl. afmeldkosten) €57,-
  • Toeslag camper of meubelbak €20,-
  • Toeslag milieumeting (diesel) €20,-
  • Toeslag ouder dan 15 jaar €10,-
  • Toeslag ouder dan 25 jaar €20,-
  • Herkeuring (terugkomen binnen 1 week) €15,-
Terwijl u wacht in onze wachtruimte (met heerlijke koffie) of winkelt keuren wij uw auto! Veel gemak voor uw APK keuring in Arnhem!
Wij hebben de mogelijkheid om meubelbakken of campers te kunnen keuren tot een hoogte van 3.30 meter (maximale lengte bovenbouw 7 meter). Dus ook voor uw Camper APK kunt u terecht bij ons in Arnhem.

Wanneer moet uw voertuig gekeurd worden?

– Benzine
Als uw auto op benzine rijdt en nog niet eerder is gekeurd, moet de eerste keuring plaatsvinden vier jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto twee keer om de twee jaar APK gekeurd worden. Daarna ieder jaar. Als uw auto al eerder APK-gekeurd is, geldt in principe de datum op het keuringsrapport. Dit is de APK vervaldatum. Met andere woorden: uw auto moet voor deze datum zijn goedgekeurd.
– Diesel of LPG
Als uw auto op diesel of LPG rijdt, moet de eerste keuring plaatsvinden drie jaar nadat de auto voor het eerst op de weg is toegelaten. Na deze keuring moet uw auto jaarlijks APK-gekeurd worden, APK vervaldatum.
– Wijziging van benzine naar LPG
Als u een LPG-installatie laat inbouwen in uw auto, valt uw auto daarmee
onmiddellijk in het keuringsregime dat hoort bij de categorie LPG. Hierdoor kan het zijn dat uw auto dus eerder APK-gekeurd moet worden dan bijvoorbeeld op het APK-rapport staat
Aan een APK check doen wij niet, u krijgt een volledige keuring waaruit een onafhankelijk, vakkundig en transparant advies volgt, hetzelfde als een RDW keuring maar dan voordeliger!

Wat is APK?

De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring beoordeelt onze keurmeester uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie.
Op dit moment bedraagt de boete voor een verlopen APK 100,- euro, u bent dan tevens niet verzekerd. Vul aan de rechterkant van deze pagina onze APK Reminder in om dit te voorkomen! U hoeft dan niet meer aan de APK vervaldatum te denken!